Συντηρήσεις

Σε αυτή τη σελίδα θα δείτε δείγματα από τη δουλειά μας στις Συντηρήσεις

Συντηρήσεις

Η αγιογραφία αποτελεί ουσιαστικό μέρος της Ορθόδοξης Χριστιανικής κληρονομιάς, δείχνοντας τη ζωή και τα έργα αγίων και άλλων θρησκευτικών προσώπων. Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, αυτά τα όμορφα έργα τέχνης μπορεί να καταστραφούν, να ξεθωριάσουν ή να χρειαστούν με άλλο τρόπο αποκατάσταση.

Εκεί έρχονται οι εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης. Η ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών μας έχει τη γνώση και την τεχνογνωσία να επαναφέρει την αγιογραφία σας στην αρχική της ομορφιά, διατηρώντας την κληρονομιά της για τις επόμενες γενιές.

Είτε η αγιογραφία σας βρίσκεται στους τοίχους μιας εκκλησίας είτε με τη μορφή φορητής εικόνας, οι υπηρεσίες συντήρησης έχουν σχεδιαστεί για να αναδεικνύουν το καλύτερο στο έργο σας. Από τον καθαρισμό και την επιδιόρθωση ζημιών μέχρι την αισθητική αποκατάσταση των ζωντανών χρωμάτων και των περίπλοκων λεπτομερειών, φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ότι η αγιογραφία σας θα επανέλθει στην αρχική της κατάσταση.

Μην αφήσετε την παρακαταθήκη της αγιογραφίας σας να χαθεί στο χρόνο. Εμπιστευτείτε την ομάδα των ειδικών μας για να δώσει νέα πνοή στο αγαπημένο σας κομμάτι, διατηρώντας την ομορφιά και τη σημασία του για τα επόμενα χρόνια. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες συντήρησης αγιογραφίας.

agiografieskollia.gr logo

Αγιογραφικός Οίκος
Νότας & Παναγιώτη Κόλλια
Τοιχογραφίες | Φορητές Εικόνες | Συντηρήσεις |Επιχρώσεις Τέμπλων

Επικοινωνία

Προμηθέως 35, 16674 Γλυφάδα

+30 2109638614

+306945024262

agiografieskollia@gmail.com